Dampede muslinger

5.0/6 rating (5 votes)
  • Til: 4 personer
  • Sværhedsgrad: Meget nem
  • Visninger: 2186
Dampede muslinger

Du skal bruge

Ca. 800 g. friske muslinger pr. person.
Væde (vand, hvidvin, øl eller flåede tomater)
Salt
Safran
Krydderurter


Sådan gør du

  • Hæld 2-3 cm væde i bunden af en gryde. Tilsæt lidt salt og safran.
  • Når vandet koger, hæld muslingerne i, læg låg på og damp i 5-8 minutter. Ryst gryden et par gange.
  • Tag muslingerne op af gryden. De muslinger, der ikke har åbnet sig helt, kasseres.
  • Sigt saften gennem en fintmasket sigte. Drys med hakkede krydderurter og servér med det samme.

Leave a comment

Please login to leave a comment. Optional login below.

Nyeste dessert opskrifter

Nyeste drinks opskrifter

Find

Søg

Søgeord

PARTNERSKABER

For annoncører

Websites

søren gammelmark