Frisk pasta med skaldyr a la thai

5.0/6 rating (7 votes)
  • Til: 4 personer
  • Sværhedsgrad: Nem
  • Visninger: 2521
Frisk pasta med skaldyr a la thai

Du skal bruge

500 g muslinger
2 dl hvidvin
2 fed hvidløg
1 frisk chili
2 cm frisk ingefær
1 spsk rapsolie
1 tsk farin
1 spsk sød chilisauce
8 hele jomfruhummere
500 g frisk båndpasta
1 håndfuld thai basilikum

Tilbehør: En stor skål grøn salat


Sådan gør du

  • Rens muslingerne i flere hold koldt vand. Bank de muslinger, som har åbnet sig, hårdt i bordet.
  • Hvis de ikke har lukket sig efter et par minutter, kasseres de.
  • Varm en gryde op. Kom muslingerne i den varme gryde, tilsæt hvidvin, og læg låg på gryden. Ryst indimellem gryden, og kog muslingerne ved høj varme, til de lige har åbnet sig.
  • Skær hvidløg og chili i tynde skiver, og skær ingefær i tynde stave.
  • Varm olien op i en wok, stor pande eller gryde, og rist hvidløg, chili og ingefær i et par sekunder, uden at de tager farve. Tilsæt farin og chilisauce.
  • Tilsæt derefter jomfruhummerne, og steg i 5 min. (8 min. hvis de er store).
  • Vend muslingerne og deres kogelage sammen med jomfruhummerne.
  • Kog pastaen i en stor gryde letsaltet vand i det antal minutter, som er angivet på pakken.
  • Vend den færdigkogte pasta grundigt sammen med jomfruhummere, muslinger og basilikum.

Servér med en stor skål salat.

Tip: I stedet for jomfruhummer kan du anvende rejer med skal, som dog kun skal stege 2 min.

Beskrivelse

728x90 01-1

Leave a comment

Please login to leave a comment. Optional login below.

Nyeste dessert opskrifter

Nyeste drinks opskrifter

Find

Søg

Søgeord

PARTNERSKABER

For annoncører

Websites

søren gammelmark