Gourmetrejer - og majskolber på grill

4.0/6 rating (1 votes)
  • Til: 4 personer
  • Sværhedsgrad: Meget nem
  • Klar på: 5 min
  • Visninger: 2430
Gourmetrejer - og majskolber på grill

Du skal bruge

  • 400-600 g gourmetrejer/hele rejer

Tilbehør:

  • Majskolber med blade omkring
  • Salt
  • Smør


Sådan gør du

  • Tænd op i grillen. Når grillen er klar, lægges majskolberne på grillristen. Majskolberne er færdige, når bladene er mørke hele vejen rundt.
  • Pluk bladene af ved bordet, og nyd en majs grillet i egen saft. Husk salt og smør.
  • Læg rejer på grillens eftervarme i 10-15 sekunder på hver side. Så har du en dejlig røget reje.
Tip:
Sæt et par skylleskåle med vand og 1 citronskive på bordet. Så kan man skylle fingrene undervejs i måltidet.

Leave a comment

Please login to leave a comment. Optional login below.

Nyeste dessert opskrifter

Nyeste drinks opskrifter

Find

Søg

Søgeord

PARTNERSKABER

For annoncører

Websites

søren gammelmark