Gryderet med rejer

2.5/6 rating (2 votes)
  • Til: 4 personer
  • Sværhedsgrad: Nem
  • Klar på: 45 min
  • Visninger: 2314
Gryderet med rejer

Du skal bruge

  • 2 løg
  • 3 fed hvidløg
  • 1 spsk olivenolie
  • 6 tomater
  • 50 grønne oliven uden sten
  • ¼ tsk tørret chili
  • 1 spsk hakket frisk estragon eller persille
  • 300 g optøede rejer
  • Tilbehør:
  • Kogt pasta
  • Groft brød


Sådan gør du

  • Skær løgene i både, og hak hvidløgene.
  • Varm olien op på en pande, og svits løg og hvidløg ved jævn varme i 3-4 min. Rør i løgene, så de ikke tager for meget farve. 
  • Skær tomaterne i både, og skær oliven i skiver. 
  • Kom tomater, oliven, chili og estragon eller persille på panden sammen med løgene, og kog det hele i 10 min., til tomaterne koger ud.
  • Tilsæt rejer, og kog dem i saucen 2 min. ved svag varme. 
  • Smag til med salt og peber.
Servér retten med pasta og brød.

Leave a comment

Please login to leave a comment. Optional login below.

Nyeste dessert opskrifter

Nyeste drinks opskrifter

Find

Søg

Søgeord

PARTNERSKABER

For annoncører

Websites

søren gammelmark