Kammusling med confiteret æggeblomme

5.1/6 rating (8 votes)
  • Til: 6 personer
  • Sværhedsgrad: Mellem
  • Klar på: 1,5 time
  • Visninger: 7664
Kammusling med confiteret æggeblomme

Du skal bruge

  • 600 g. kammusling
  • 3 st. porre
  • 250 g. rødløg
  • 150 g. grønkål 1
  • 100 g. persille
  • ½ put. Brøndkarse
  • 6 æg 250 g smør
  • 1 stk. citron
  • 2 dl. Eddike
  • 50g. sukker

Asian Soya vineagret:

  • 1 stk. Citrongræs
  • ½ tsk. Koriander frø
  • 2 stk. Stjerneanis 1 stang kanel
  • 3 laurbær blade
  • 100 g sukker
  • 1 dl rødvinseddike eller hvidvinseddike
  • 2 dl Soya
  • 1 dl vand


Sådan gør du

Kammusling steges på pande. Syltet rødløg lægges i eddike med sukker. Æggene skal dampes i ovnen ved 60 grader i 1 time, derefter pilles æggeblommen forsigtigt ud og kommes i olie. Smages til med salt, peber og citron. Porerne pocheres og skæres i cylindere på 2-3 cm. Grønkålen pilles i små stykker og ristes hårdt, sammen med porerne. Persille hakkes, vendes sammen med porre og grønkål. Asien Soya vineagret: Smør skal smeltes i en gryde, er færdig når den er brun og har en nøddeagtig duft. Koges sammen med Citrongræs, Koriander frø, Stjerneanis, kanel, laurbær blade, sukke, eddike, Soya , vand. Smages til med brunet smør.

Beskrivelse

Kammusling med confiteret æggeblomme, vintre urt, brunet smør.
© Rungthiwa Chummongkhon (Fae)

Leave a comment

Please login to leave a comment. Optional login below.

Nyeste dessert opskrifter

Nyeste drinks opskrifter

Find

Søg

Søgeord

PARTNERSKABER

For annoncører

Websites

søren gammelmark