Skaldyrsalat med sprøde maltcroutoner og sellerisorbet

5.2/6 rating (5 votes)
  • Til: 4 personer
  • Sværhedsgrad: Nem
  • Klar på: 1
  • Visninger: 3708
Skaldyrsalat med sprøde maltcroutoner og sellerisorbet

Du skal bruge

3 dl. Skaldyrsconsommé 5 bl. Gelatine 12 pillede fjordrejer 4 saltede kammuslinger 100 gr. Confiteret blæksprutte 1 rød peberfrugt 1 friseesalat 1 bdt. Dild


Sådan gør du

Skaldyrsgelé: Udblød gelatinen i koldt vand. Lun 1 dl. Af skaldyrsfonden og smelt den udblødet gelatinen heri. Hæld i fire dybe skåle og sæt på køl. Sprøde maltcroutoner: Bag nogle maltboller og frys dem i 24 timer. Skær dem herefter tyndt på pålægsmaskinen og bred dem ud på en bageplade. Pensl med smør, drys med salt og bag sprøde ved 150 grader. Sellerisorbet: 5 dl. Sellerijuice 100 gr. Glukose 3 blad gelatine Salt Citronsaft Bulow Salmiakpulver Udblød gelatinen i koldt vand. Varm saft og glukose sammen. Smelt gelatinen heri og smag til med citronsaft, salt og salmiakpulver. Køres på pacojet.

Beskrivelse

Skaldyrsalat med sprøde maltcroutoner og sellerisorbet.

Leave a comment

Please login to leave a comment. Optional login below.

Nyeste dessert opskrifter

Nyeste drinks opskrifter

Find

Søg

Søgeord

PARTNERSKABER

For annoncører

Websites

søren gammelmark