Spaghetti med muslinger, hvidløg og hvidvin

2.0/6 rating (2 votes)
  • Til: 4 personer
  • Sværhedsgrad: Nem
  • Klar på: 20 min
  • Visninger: 5200
Spaghetti med muslinger, hvidløg og hvidvin

Du skal bruge

  • 1 kg muslinger
  • 400 g spaghetti
  • 2 fed hvidløg
  • 1 lille bundt bredbladet persille
  • 2 spsk olivenolie
  • 2 dl hvidvin
  • revet skal af ½ citron
  • ¼ tsk chiliflager
  • salt og peber


Sådan gør du

  • Skyl muslingerne i flere hold i koldt vand. Bank de muslinger, som har åbnet sig, hårdt i bordet. Hvis de ikke har lukket sig efter et par min., kasseres de.
  • Sæt en stor gryde letsaltet vand over til spaghetti, og kog den i det antal min., som er angivet på pakken - minus 2 min.
  • Skær hvidløgene i tynde skiver. Hak persillen groft.
  • Varm olien op på en stor pande, og svits hvidløgene 10-20 sek., uden at de bliver brune.
  • Tilsæt muslinger, persille, citronskal, chili og hvidvin, og kog i 5 min.
  • Hæld den næsten færdige pasta i en sigte, kom den tilbage i gryden, når den er dryppet af, og hæld muslinger og sauce over pastaen.
  • Kog spaghettien godt igennem i 2 min., tilsæt 1 spsk olivenolie, og smag til med salt og peber.
Servér med det samme, når spaghettien er færdig. Stil e skål på bordet til de tomme muslingeskaller. Slut måltidet af med en stor skål salat.

Tip: I stedet for muslinger kan du anvende jomfruhummer.

Leave a comment

Please login to leave a comment. Optional login below.

Nyeste dessert opskrifter

Nyeste drinks opskrifter

Find

Søg

Søgeord

PARTNERSKABER

For annoncører

Websites

søren gammelmark