Skrubbe i bagepapir

4.0/6 rating (1 votes)
  • Til: 4 personer
  • Klar på: 55 minutter
  • Visninger: 1741
Skrubbe i bagepapir

Du skal bruge

800 g kryddertomater
600 g skrubbefileter
4 laurbærblade
4 kviste timian
2 limefrugter
2 dl hvidvin
Kartofler
Groft brød


Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 200 grader.
  • Skær tomaterne i skiver og limefrugterne i både.
  • Riv 4 stykker bagepapir af i 50 cm´s længde.
  • Fordel fisken på de fire stykker papir, og drys med salt og peber.
  • Fordel tomater, laurbærblade og limebåde oven på fisken, og hæld ½ dl hvidvin på hver portion.
  • Luk papiret som en madpakke, og tryk enderne godt sammen opad, så væsken ikke kan løbe ud af pakken.
  • Læg pakkerne på en bageplade, og bag dem 20 min.
Servér pakkerne med kogte kartofler og groft brød.

Tip: I stedet for skrubbe kan du anvende ising eller rødspætte.

Info om skrubben:
Skrubbens farve på øjensiden kan variere fra mørk brungrå til gulgrå med uregelmæssige røde pletter. På blindsiden er den hvidlig og kan have brune pletter. Den kan kendes fra rødspætten på sin ru overflade og på, at kroppens bredde uden finner er under halvt så stor som længden. De fleste skrubber er højrevendte, men ikke alle. Store skrubber har desuden en spids torn ved gattet. Skrubben kan blive op til ca. 60 cm.




Leave a comment

Please login to leave a comment. Optional login below.

Nyeste dessert opskrifter

Nyeste drinks opskrifter

Find

Søg

Søgeord

PARTNERSKABER

For annoncører

Websites

søren gammelmark