Kalvetatar med vagtel æggeblomme og røget peber

5.3/6 rating (4 votes)
  • Til: 4 personer
  • Sværhedsgrad: Nem
  • Klar på: 30
  • Visninger: 3706
Kalvetatar med vagtel æggeblomme og røget peber

Du skal bruge

ca 100 gram kalveinderlår 4 vagtel æg 2 spsk hel sort peber 1 fl fino sherry – iskold


Sådan gør du

1.Frys kalve inderlår natten over. Del vagtel æg i blommer og anret dem på en ske eller i små glas. Top med tynde skiver kalve inderlår. Røg de hele peberkorn i en lille gryde. Knus dem og krydr kalven med dette. Drys med fint havsalt. Server med kold fino sherry.

Beskrivelse

1.Frys kalve inderlår natten over. Del vagtel æg i blommer og anret dem på en ske eller i små glas. Top med tynde skiver kalve inderlår. Røg de hele peberkorn i en lille gryde. Knus dem og krydr kalven med dette. Drys med fint havsalt. Server med kold fino sherry.

Leave a comment

Please login to leave a comment. Optional login below.

Nyeste dessert opskrifter

Nyeste drinks opskrifter

Find

Søg

Søgeord

PARTNERSKABER

For annoncører

Websites

søren gammelmark