Fiskesuppe med ising og persille

3.0/6 rating (1 votes)
  • Til: 4 personer
  • Klar på: 30 min
  • Visninger: 1958
Fiskesuppe med ising og persille

Du skal bruge

  • 3 porrer
  • 500 g kartofler
  • 1½ liter vand eller bouillon
  • 1 bundt persille
  • 500 g isingfileter
  • 1 dl fløde 9%

Tilbehør:

  • Groft brød eller flutes


Sådan gør du

  • Snit porrerne fint.
  • Skræl kartoflerne, og skær dem i små tern.
  • Kom porrer og kartofler i en gryde, og kog op med 1½ liter vand eller bouillon. Lad suppen småkoge i 15 min.
  • Skyl og pluk persillen.
  • Blend suppe, porrer og kartofler med persillen, og kom suppen tilbage i gryden.
  • Skær isingfileterne i strimler, og kog dem i suppen i 1-2 min. 
  • Tag gryden af blusset, og rør forsigtigt fløden i suppen.
  • Smag til med salt og peber.
Servér suppen med groft brød eller flutes. 
 
Tip: I stedet for ising kan du bruge rødspætte eller skrubbe.

Leave a comment

Please login to leave a comment. Optional login below.

Nyeste dessert opskrifter

Nyeste drinks opskrifter

Find

Søg

Søgeord

PARTNERSKABER

For annoncører

Websites

søren gammelmark