Karrysuppe med rejer

Du skal bruge
- 400 g rejer (fersk eller fra frost*)
- 5 spsk karry
- 4 løg
- 4 fed hvidløg
- 2 L bouillon
- 2 dåse flåede tomater
- 0,5 l fløde
- 1-2 dåse ferskner
- Ris
- Olie til stegning
- * anvendes frossen variant skal denne være optøet inden tilberedning
Tilbehør:
- Brød
Sådan gør du
- Risen koges som angivet på pakken.
- Karry svitses i olie, og de hakkede løg og hvidløg ristes heri.
- Tilsæt bouillon og flåede tomater og lad koge i 10 min
- Tilsæt fløden, smag til med salt og peber.
- Fersknerne skæres i tynde både og tilsættes sammen med rejer.
- Suppen varmes godt igennem.
- Ved servering lægges først et par spiseskefulde kogte ris i den dybe tallerken og derefter hældes suppen over.