Rød fiskesuppe

3.0/6 rating (1 votes)
  • Til: 4 personer
  • Sværhedsgrad: Nem
  • Klar på: 30 min
  • Visninger: 3518
Rød fiskesuppe

Du skal bruge

  • 500 g kullerfilet
  • 150 g pillede rejer
  • 2 store gulerødder
  • 1 porre
  • 1 stort løg
  • 1-2 fed hvidløg
  • 1 spsk olivenolie
  • 1/2 tsk  tørret timian
  • 1 dåse hakkede tomater
  • 1 fiskebouillonterning

Tilbehør

  • Groft brød.


Sådan gør du

  • Skær gulerødder og porre i tynde skiver.
  • Hak løget groft, og pres hvidløget.
  • Svits grøntsagerne i olivenolie i en tykbundet gryde med hvidløg og timian i ca. 2 min.
  • Tilsæt de hakkede tomater, ¾ l  kogende vand og fiskebouillonterningen.
  • Lad suppen koge i 5 min.
  • Skær fisken i 3 cm brede strimler, mens suppen koger.
  • Tilsæt fisken, og bring igen suppen til kogepunktet.
  • Tilsæt herefter rejerne.
  • Tag straks gryden af varmen, og smag til med salt og friskkværnet peber.
  • Servér suppen med groft brød.
Tip
I stedet for kuller kan du bruge rødspætte, laks, regnbuelaks, skrubbe, torsk eller lyssej.
I stedet for rejer kan du bruge  muslinger eller andre skaldyr. Bruger du frosne rejer, skal de tøes op, inden de tilsættes suppen.

Leave a comment

Please login to leave a comment. Optional login below.

Nyeste dessert opskrifter

Nyeste drinks opskrifter

Find

Søg

Søgeord

PARTNERSKABER

For annoncører

Websites

søren gammelmark