Stærk thailandsk fiskesuppe

3.0/6 rating (2 votes)
  • Til: 4 personer
  • Visninger: 5220
Stærk thailandsk fiskesuppe

Du skal bruge

  • 2 dl jasminris
  • 8 dl vand eller hønsebouillon
  • 2 cm galangarod (eller ingefær)
  • 3 stilke citrongræs
  • 1 lille thai chili
  • 8 kaffir-limeblade
  • 1 dåse kokosmælk
  • saft af 2 limefrugter
  • 3 spsk fiskesauce
  • 1 tsk sukker
  • 450 g mørksej
  • 2 tomater
  • 1 bundt forårsløg
  • 1 lille bundt frisk koriander


Sådan gør du

  • Skyl risene i koldt vand, og kog dem i hønsebouillonen i 10 min.
  • Skræl galangaroden, og skær galangarod, citrongræs og chili i tynde skiver.
  • Kom galangarod, citrongræs og kaffir-limeblade i en gryde med kokosmælk. Kog ved svag varme i 5 min.
  • Sigt kokosmælken op i gryden med ris og bouillon.
  • Smag suppen til med limesaft, fiskesauce og sukker.
  • Skær mørksejen i tern på 2x2 cm, og kom dem i suppen. Kog endnu 1 min. ved svag varme.
  • Skær tomaterne i tern og forårsløgene i ringe, og hak koriander groft. Kom dem i suppen, og servér straks.

Beskrivelse

Stærk thailandsk fiskesuppe

728x90 01-1

Leave a comment

Please login to leave a comment. Optional login below.

Nyeste dessert opskrifter

Nyeste drinks opskrifter

Find

Søg

Søgeord

PARTNERSKABER

For annoncører

Websites

søren gammelmark