Nem sushi

4.8/6 rating (4 votes)
  • Til: 4 personer
  • Visninger: 2237
Nem sushi

Du skal bruge

1 plade tang
sushi-ris
wasabi
agurk
avocado
Rå eller dampet laks


Sådan gør du

  • Tilbered sushi-risene efter anvisning på pakken.
  • Læg en tangplade på rullemåtten med den glatte side nedad.
  • Fordel ½ cm tykt lag ris på midten af tangen, så risen i alt fylder halvdelen af tangpladen.
  • Smør lidt wasabipasta i hele risens bredde.
  • Læg 1 agurke-bjælke, 1 avocadobåd og dampet laks ved siden af hinanden oven på wasabien.
  • Rul tang og ris om fyldet.
  • Tag den sammenrullede måtte mellem hænderne, og pres rullen let.
  • Tag sushirullen ud af måtten, og skær den i 2 cm tykke skiver.

Tilbehør: Soyasauce.

Husk:  I modsætning til andre fisk til sushi-brug, behøver rå laks ikke at have været frosset ned ved minus 20 grader i mindst 24 timer.

Leave a comment

Please login to leave a comment. Optional login below.

Nyeste dessert opskrifter

Nyeste drinks opskrifter

Find

Søg

Søgeord

PARTNERSKABER

For annoncører

Websites

søren gammelmark