Slagskibs-sushi

5.5/6 rating (2 votes)
  • Til: 4 personer
  • Klar på: 45 min
  • Visninger: 2106
Slagskibs-sushi

Du skal bruge

  • 4 stykker tang
  • 50 g laksefilet uden skind og ben
  • 200 g kogte sushiris (se opskrift under Sushitips)
  • 100 g stenbider-, lakse- og/eller ørredrogn
  • 50 g pillede rejer
  • 1 forårsløg


Sådan gør du

  • Klip hvert stykke tang i 5 brede bånd.
  • Skær laksen i tynde strimler
  • Tryk risene sammen i hånden til 20 små boller. Skyl hånden i koldt vand mellem hver bolle, så risene ikke hænger fast i fingrene.
  • Rul et tangbånd om hver risbolle. Brug et enkelt kogt riskorn til at 'lime' båndet sammen.
  • Fyld laksestrimler, rogn og rejer i den skål tangbåndet danner på hver sushi. Drys evt. med fintsnittet forårsløg.
Opskriften giver 20 stk. færdige sushi.

Husk: I modsætning til andre fisk til sushi-brug, behøver laks ikke at have været frosset ned ved minus 20 grader i mindst 24 timer.

Leave a comment

Please login to leave a comment. Optional login below.

Nyeste dessert opskrifter

Nyeste drinks opskrifter

Find

Søg

Søgeord

PARTNERSKABER

For annoncører

Websites

søren gammelmark