Sushi-kræmmerhuse

4.5/6 rating (4 votes)
  • Til: 4 personer
  • Visninger: 3956
Sushi-kræmmerhuse

Du skal bruge

4 stykker tang
200 g laksefilet uden skind og ben
½ agurk
200 g kogte sushi-ris (se opskrift under Sushitips)
1 tsk wasabipasta
2 tsk ristede sesamfrø


Sådan gør du

  • Klip hvert stykke tang over på midten.
  • Skær laksen i tykke bjælker på ca. 1x1 cm i 5 cm længde.
  • Skær agurken i tynde strimler
  • Tryk 1/8 del af risene på hvert stykke tang i den ene ende. De skal ca. fylde et område på 4x6 cm.
  • Smør lidt wasabipasta på risene.
  • Læg et stykke laks og lidt agurk på risene, og drys med en lille smule sesamfrø.
  • Rul fra ris-enden tangstykket sammen som et kræmmerhus.

Opskriften giver 8 stk. kræmmerhuse.

Tip:
Du kan bruge tun i stedet for laks, og avocado eller gulerodsstrimler i stedet for agurk.

Husk:
I modsætning til andre fisk til sushi-brug, behøver laks ikke at have været frosset ned ved minus 20 grader i mindst 24 timer.

Leave a comment

Please login to leave a comment. Optional login below.

Nyeste dessert opskrifter

Nyeste drinks opskrifter

Find

Søg

Søgeord

PARTNERSKABER

For annoncører

Websites

søren gammelmark