Torskerogns-frikadeller i pitabrød

4.0/6 rating (1 votes)
  • Til: 4 personer
  • Klar på: 15 min
  • Visninger: 4386
Torskerogns-frikadeller i pitabrød

Du skal bruge

  • 200 g færdig fiskefars
  • 1/2 dåse torskerogn
  • 1/2 dl frisk, hakket dild
  • 1 spsk mælk
  • 1 tsk citronsaft 1 pitabrød
  • rucola
  • tomat i tern
  • agurk i tern
  • rødløg i skiver


Sådan gør du

  • Rør fiskefars og torskerogn sammen.
  • Tilsæt dild, mælk og citronsaft, og steg frikadellerne (12 stk.) ved jævn varme i ca. 8 min.
  • Varm et pitabrød efter anvisningen.
  • Læg 1-2 afkølede frikadeller i et pitabrødet sammen med rucola, tomat, agurk og rødløg.
Anden egnet fisk:
Færdigkøbte fiskefrikadeller, røget ørred, tun på dåse.

Leave a comment

Please login to leave a comment. Optional login below.

Nyeste dessert opskrifter

Nyeste drinks opskrifter

Find

Søg

Søgeord

PARTNERSKABER

For annoncører

Websites

søren gammelmark