Mørksej i wok med soja og ingefær

3.8/6 rating (5 votes)
  • Til: 4 personer
  • Visninger: 5420
Mørksej i wok med soja og ingefær

Du skal bruge

500 g mørksejfileter
4 røde snackpeber
2 spsk honning
1 spsk revet ingefær
½ dl sojasauce
1 tsk majsstivelse

Tilbehør:
½ spidskål
350 g ægnudler


Sådan gør du

  • Skær mørksejen i tykke strimler. 
  • Halvér peberfrugterne, og skær dem i tykke skiver. 
  • Rør sojasaucen sammen med majsstivelse og ½ dl vand. 
  • Varm honningen op i en wok eller pande, til den bruser op. 
  • Svits peberfrugterne i honningen i 2 min. 
  • Tilsæt mørksejen, og svits den med i 1 min. 
  • Tilsæt ingefær og sojasauce, og kog op. 
  • Skær spidskålen i både, og kog den sammen med ægnudlerne i en stor gryde kogende letsaltet vand, til nudlerne er møre. 
  • Lad spidskål og nudler dryppe af i en sigte, og anret på et fad eller direkte på 4 tallerkener. 
  • Fordel fisk, peberfrugter og sauce over nudlerne, og servér straks.

Tip: I stedet for mørksej kan du anvende torsk.

Leave a comment

Please login to leave a comment. Optional login below.

Nyeste dessert opskrifter

Nyeste drinks opskrifter

Find

Søg

Søgeord

PARTNERSKABER

For annoncører

Websites

søren gammelmark