Petit four

5.0/6 rating (1 votes)
  • Til: 4 personer
  • Sværhedsgrad: Nem
  • Klar på: 1
  • Visninger: 1318
Petit four

Du skal bruge

300 gr. mandelmel 300 gr. flormelis 110 gr. æggehvider 5 gr. Sort farve 110 gr. Æggehvider 2: 30 gr. sukker 100 gr. vand 300 gr. sukker


Sådan gør du

1. Røres sammen til en ensartet masse. 2. Piskes til luftig konsistens med elpisker. 3. koges op til 113 grader. Når 3 når den ønskede temperatur hældes den over 2 mens der piskes. Der piskes indtil massen er fingertemperatur. Vendes herefter sammen med 1. Fyldes på sprøjtepose og sprøjtes ud på bagepapir. Bages i ovnen ved 135 grader i 15 minutter. Efter nedkøling fyldes macarons med lakridscremen fra tidligere opskrift.

Beskrivelse

Lakridsmacaron

Comments (0)

Leave a comment

Please login to leave a comment. Optional login below.

Nyeste dessert opskrifter

Nyeste drinks opskrifter

Find

Søg

Søgeord

PARTNERSKABER

For annoncører

Websites

søren gammelmark